Höstens möten 2015

Torsdagen 17. september kl 19.00. Höstsäsongens träffar inleder vi med att dykarklubben i Lysekil Dive-team visar bilder och berättar om undervattensmiljöer från när och fjärran. Detta är ett möte ni inte får missa.

 

Torsdagen 15. oktober kl 19.00 (18.00 godsinlämning ) för att vi skall få tillfälle att bli av med allt vi odlat håller vi vår traditionella höstauktion på detta möte. Tag med dig fiskar,växter,tillbehör eller odlingssatser av levandefoder, nästan allt går att sälja. Du föranmäler självklart ditt auktionsgods till Bosse på bobie2.bo@gmail.com. För att vi skall hinna med registrering av eventuellt oanmält gods har vi lokalen öppen från kl 18.00. Glöm heller inte plånboken så du kan vara med och bjuda.

 

Torsdagen 19. november kl 19.00. På detta mötet kommer Stig-håkan Lindhe´ att visa bilder och berätta om pingvinernas värld. Ett intressant föredrag som kanske kan ge dig tips om semestermål.

 

Torsdagen 10 december kl 19.00. Vi avslutar höstsäsongen med lussekaffe och medlemmarnas egna bilder och berättelser. Samla ihop lite bilder du vill visa på ett USB eller CD och förbered vad du vill berätta. Diabilder går också bra(men ring Bosse så han tar med sig diaprojektor) så du behöver inte skanna in dina gamla bilder för att visa dem.

 

Vi kommer att avsluta mötena vid kl 22-tiden . Tänk på det om du gör upp om hämtning efter mötet.