Höstens möten 2016

Torsdagen 15 september kl 19.00 . Höstsäsongens träffar inleder vi med att Christer Sandberg berättar om Levandefödare . Vi kommer även att ha ett av våra omåttliga populära Akvarietips. Ett möte du måste vara med på !!!

Torsdagen 20 Oktober kl 19.00 (18.00 godsinlämning). För att vi skall få tillfälle att bli av med allt vi odlat håller vi vår traditionella höstauktion på detta möte . Tag med dig fiskar, välfyllda växtpåsar , tillbehör eller odlingssatser av levandefoder, nästan allt går att sälja . OBS !! Du föranmäler självklart ditt auktionsgods till Henrikhepe1981@gmail.com . För att vi skall hinna med registreringen av eventuellt oanmält gods har vi öppet lokalen från kl 18.00 . Styrelsen har beslutat höja lägsta budet till 30 kr för att få bättre fart på försäljningen. Tänk på detta (Värdet) när du gör iordning dina påsar till försäljningen . Glöm heller inte plånboken så att du kan vara med och bjuda.

Torsdagen 17 November kl 19.00 . På detta möte får vi besök av Embra Bettas , eller som hon egentligen heter Emelie Brändström . Hon kommer bl.a berätta om sin senaste resa till Holland Betta Show . Missa inte detta möte .

Torsdagen 15 December kl 19.00 . Den årliga avslutningen med lussefika bjuder inte på några överraskningar gällande upplägg , så plocka fram dina gamla diabilder eller ta med dig bilder/filmer i digital form på USB-minne och berätta lite om din framfart i akvaristikens tecken ! Om tiden räcker till så har vi även förberett en omgång av Akvarietipset !

Vi kommer att avsluta mötena vid 22-tiden . Tänk på det om du gör upp om hämtning efter mötet . På alla träffar brukar vi spela Andespel (Bingo) med fiskar, växter eller akvarietillbehör som vinster .Du får också möjlighet att under punkten Akvariesnack och/eller ordet fritt ta upp frågor som du vill ha svar på , eller starta en diskussion om något ämne som intresserar dig .

Varmt välkomna på våra möten.