Höstens möten 2018

Torsdag 20 September kl 19.00 Vattensnack med Bosse .Årets första möte startar vi med en alltid intressant och aktuell diskussion om vattenvärden . Vår eminente Bo Eriksson leder diskussionen och kan förhoppningsvis svara på våra frågor och funderingar . Hoppas vi ses på detta möte !

Torsdag 18 Oktober kl 19.00 (18.00 godsinlämning )AUKTION . För att vi skall få tillfälle att bli av med allt vi odlat håller vi vår traditionella höstauktion på detta möte. Tag med dig fiskar, välfyllda växtpåsar, tillbehör eller odlingssatser av levandefoder, nästan allt går att sälja.Tänk på att startbuden på objekten börjar på 30 kronor. Du föranmäler självklart ditt auktionsgods till Henrik på hepe1981@gmail.com. För att vi skall hinna med registreringen av eventuellt oanmält gods har vi lokalen öppen från kl 18.00. Glöm heller inte plånboken så att du kan vara med och bjuda .

Torsdag 15 November kl 19.00 Föredrag . Novembermötet bjuder på en för många ny bekantskap, Räk-och Snäck kunnig Linda Andreasson som höll ett uppskattat föredrag under ciklidhelgen i kungälv i våras, kommer och besöker oss för att berätta om akvarieräkor och snäckor. Boka in datumet redan nu !

Torsdag 13 December kl 19.00 MEDLEMMARNAS BILDER . Höstens träffar avslutas med ett riktigt Luciamöte där vi medlemmar visar bilder/filmer på våra egna akvarier och kanske berättar lite om dom. Ett möte du måste vara med på !!

Vi kommer att avsluta mötena vid 22-tiden. Tänk på det on du gör upp om hämtning. På alla träffar brukar vi också spela Andespel (Bingo) med fiskar, växter eller akvarietillbehör som vinster. Du får också möjlighet att under punkten ”Akvariesnack” och/eller ”Ordet fritt” ta upp frågor som du vill ha svar på, eller starta en diskussion om något ämne som intresserar dig för tillfället . OBS !!!! Detta är en förening som de kunnigare skall dela med sig av erfarenheter till dem som just slagit in på vägen till att bli akvarister.