Höstens möten 2019

Torsdag 19 September  kl 19.00 FILMKVÄLL.

Årets första möte mjukstartar vi med en filmkväll. Equator: Rivers of the sun står på programmet.Hoppas vi ses på detta möte!

Torsdag 17 Oktober kl 19.00 (18.00 godsinlämning)

AUKTION.

För att vi skall få tillfälle att bli av med allt vi odlat håller vi vår tradi-tionella höstauktion på detta möte. Tag med dig fiskar, välfyllda växtpåsar, tillbehör eller odlingssatser av levandefoder, nästan allt går att sälja. Tänk på att startbuden på objekten är 30 kronor.  Du FÖRANMÄLER självklart ditt auktionsgods till Henrik på hepe1981@gmail.com. För att vi skall hinna med registrering av eventuellt oanmält gods har vi lokalen öppen från kl 18.00.

Glöm heller inte plånboken så att du kan vara med och bjuda.

Torsdag 21 November kl 19.00

TEMAKVÄLL.

Under kvällen kommer vi att diskutera Akvarieväxter. Har du frågor eller funderingar, tips eller trix, då är detta kvällen för dig! Naturligtvis kommer vi även ha ett rykande nytt akvarietips, med tema växter.

Torsdag 12 December kl 19.00 MEDLEMMARNAS BILDER.

Höstens träffar avslutas med ett Luciamöte där vi medlemmar visar bilder/filmer på våra egna akvarier och kanske berättar lite om dom. Ett möte du måste vara med på!!

 Vi kommer att avsluta mötena vid 22-tiden. Tänk på det om du gör upp om hämtning efter mötet. På alla träffar brukar vi också spela Andespel (Bingo) med fiskar, växter eller akvarietillbehör som vinster.

Du får också möjlighet att under punkten ”Akvariesnack” och/eller Ordet fritt” ta upp frågor som du vill ha svar på, eller starta en diskussion om  något ämne som intresserar dig för tillfället.

Vi träffas på: HSO-center, Kapellevägen 1 A Klockan 19.00 – kom i tid, så hinner vi med mera. Vägbeskrivning: Från väg 44 tag vänster mot södra Uddevalla, körgenom staden, över bron och ut på Göteborgsvägen. I lilla rondellen kör du vänster till Parkgatan. Runda Sörkälleparken fram till ljussignal underen viadukt. Efter viadukten första gatan (=Tenngjutaregatan) till vänster.           Parkera på höger sida, vi håller till i den första längan.

 

Medlemsavgiften 2019 är:

Senior                                                                            160,-

Junior                                                                              80,-

 

Medlemsavgiften kan du sätta in på

Bankgiro 768-1091

snarast, tack!

 

Vi träffas och trivs
VÄLKOMMEN!