Uddevalla akvarieförening hösten 2014

Torsdagen 18. September kl 19.00. Höstsäsongens träffar inleder vi med att Emelie Bränström visar bilder och berättar om hur det går till vid tävlingar med slöjkampsfiskar i olika länder.

Torsdagen 16. Oktober kl 19.00 (18.00 godsinlämning). För att vi skall få tillfälle att bli av med allt vi odlat håller vi vår traditionella höstauktion på detta möte. Tag med dig fiskar, växter, tillbehör eller odlingssatser av levandefoder, nästan allt går att sälja. Det är bra om du föranmäler ditt auktionsgods till Bosse på bobie2.bo@gmail.com . För att vi skall hinna med registreringen av oanmält gods har vi lokalen öppen ifrån kl 18.00 . Glöm heller inte plånboken så du kan vara med och bjuda.

Torsdag 20. November kl 19.00 . På detta mötet kommer Kjell Fohrman att visa bilder berättar om Offentliga akvarier värden runt. Bottennapp och vågtoppar. Ett intressant föredrag som kan ge dig tips om semestermål.

Torsdag 11. December kl 19.00.OBS ! datum. Vi avslutar höstsäsongen med lussekaffe och medlemmarnas egna bilder och berättelser. Samla ihop lite bilder du vill visa på ett USB eller CD och förbered vad du vill berätta. Diabilder går också bra (men ring Bosse så han tar med sig diaprojektor) så behöver du inte skanna in dina gamla bilder för att visa dem.

Vi kommer att avsluta mötena vid 22-tiden. Tänk på det om du gör upp om hämtning efter mötet .