Uddevalla Akvarieförrening Hösten 2013

Tosrdagen den 19 September kl 19.  Höstsesongens träffar inleder vi med att vist en film från Sydamerika som visar de biotoper våra fiskar beflokar i naturen

Torsdagen den 17 Oktober kl 19.  Mikael Håkansson visar bilder och berättar om en resa till fjärran land och biotoper som våra fiskar lever i. Ett möte som du inte får missa.

Torsdagen den 21 November kl 19.  För att vi skall få tillfälle att bli av med allt vi odlat håller vi vår traditionella höstauktion på detta möte. Tag med dig fiskar, växter.tillbehör eller odlingssatser av levandefoder,nästan allt går att sälja. Glöm inte att ta med plånboken så att du kan vara med och bjuda.

Torsdagen den 12 December kl 19 OBS! datum.  Vi avslutar höstsäsongen med lussekaffe och Medlemmarnas egna bilder och berättelser. Samla ihop lite bilder du vill visa på ett USB eller CD och förbered vad du vill berätta. Diabilder går också bra (men ring Bosse så han tar med sig diaprojektor) så du behöver inte skanna in dina gamla bilder för att visa dem.

Vi kommer att avsluta mötena vid 22-tiden . Tänk på det om du gör upp om hämtning efter mötet.