Vårens möten 2015

Torsdagen 22 .Januari kl 19.00 OBS ! datum. Vårsäsongens träffar inleder vi meden gammal fin programpunkt som heter Akvariesnack .Tänk efter vad du vill prata om eller ha svar på, växter, akvariekemi, vattenbyten eller något annat . Ett möte du inte får missa!

Torsdagen 19. Februari kl 19.00 ÅRSMÖTE . Efter årsmötet kommer Jörgen Svärd att visa bilder och berätta om saltvattensakvaristik. Det blir säkert intressant att ta del av ,så missa inte detta mötet.

Torsdagen 19. Mars kl 19.00 (kl 18.00 godsinlämning). För att vi skall få tillfälle att bli av med allt vi odlat håller vi vår traditionella vårauktion på detta möte. Tag med dig fiskar, växter, tillbehör eller odlingssatser av levandefoder, nästan allt går att sälja. Du föranmäler självklart ditt auktionsgods till Bosse på bobie2.bo@gmail.com . För arr vi skall hinna med registeringen av eventuellt oanmält gods har vi lokalen öppen från kl 18.00 . Glöm heller inte plånboken så att du kan vara med och bjuda .

Torsdagen 16 . April kl 19.00 . På detta möte får vi möjlighet att följa med Stig-Håkan Lindhe` på en resa till södra sydamerika och Falklandsöarna . Det kommer säkert att bli mycket intressant och med fina bilder. Missa inte detta möte .

Vi träffas på : HSO-center , Kapellevägen 1A Uddevalla.

Vi kommer att avsluta mötena vid 22-tiden . Tänk på det om du gör upp om hämtning efter mötet.