Vårens möten 2016

Torsdagen 21. januari kl 19.00 . Vårsäsongens träffar inleder vi med att Mikael Håkansson visar bilder och berättar om och från sina spännande och intressanta resor i våra fiskars hemländer. Ett möte du måste vara med på !!

Torsdagen 18. februari kl 19.00 . ÅRSMÖTE . Efter årsmötet tar vi lite akvariesnack. Tänk efter vad du vill prata om eller ha svar på ; växter, akvariekemi, vattenbyte eller något annat. Vi försöker oss också på att finna de 12 rätta svaren i de populära Akvarietipset. Ett möte du inte får missa.

Torsdagen 17. mars kl 19.00 Vårauktion. (18.00 godsinlämning). För att vi skall få tillfälle att bli av med allt vi odlat håller vi vår traditionella vårauktion på detta mötet. Tag med dig fiskar, välfyllda växtpåsar, tillbehör eller odlingssatser av levandefoder, nästan allt går att sälja. Du föranmäler självklart ditt auktionsgods till Bosse på bobie2.bo@gmail.com . För att vi skall hinna med att registrering av eventuellt oanmält gods har vi lokalen öppen från kl 18.00. Styrelsen har beslutat höja lägsta budet till 30 kr för att få lite bättre fart på försäljningen och kvalte. Tänk på detta ( värdet ) när du gör iordning dina påsar till försäljningen. Glöm heller inte plånboken så att du kan vara med och bjuda.

Torsdagen 21. april kl 19.00.  På detta möte får vi möjligheten att träffa en hemlig Gäst som visar bilder och berättar om vår trevliga hobby . Det kommer säkert att bli mycket intressant och med fina bilder . Missa inte detta möte !

Någon gång i maj månad kommer vi att fixa med föreningens 65-årsjubileum . Mer om detta under kommande möten och speciell inbjudan.

Vi kommer att avsluta mötena vid 22.tiden. Tänk på det om du gör upp om hämtning efter mötet. På alla träffar brukar vi också spela Andespel  (bingo) med fiskar, växter eller akvarietillbehör som vinster.