Vårens möten 2017

Torsdag 19 Januari kl 19.00 (Filmkväll) Årets första möte mjukstartar vi med att titta på film . Vi kommer även att ha en omgång av ”Akvarietipset” med rykande färska frågor där jakten på 12 rätt väntar . Hoppas vi ses på detta möte !

Torsdag 16 Februari kl 19.00 Årsmöte . Efter årsmötet tar vi lite akvariesnack . Fundera på om du har något du vill prata om eller ha svar på ; växter, vattenkemi, odling, levandefoder eller något annat. missa inte detta möte !

Torsdag 16 Mars kl 19.00 Auktion (kl 18.00 godsinlämning). För att vi skall få tillfälle att bli av med allt vi odlat håller vi vår traditionella vårauktion på detta möte.Tag med dig fiskar, välfyllda växtpåsar, tillbehör eller odlingssatser av levandefoder, nästan allt går att sälja. Tänk på att startbuden på objekten är 30 kronor. Du föranmäler självklart ditt auktionsgods till Henrik på hepe1981@gmail.com . För att vi skall hinna med registrering av eventuellt oanmält gods har vi lokalen öppen från kl 18.00. Glöm heller inte att ta med plånboken så du kan vara med och bjuda.

Torsdagen 20 April kl 19.00 Föredrag. Vårens träffar avslutas på den salta sidan av hobbyn. Jörgen Svärd kommer och berättar om saltvattensakvaristik. Vi hoppas få se många fina bilder och höra ett intressant föredrag. Vi kommer även att ha ett av våra omåttligt populära ”Akvarietips”. Ett möte du måste vara med på !!

Vi kommer att avsluta mötena vid 22-tiden. Tänk på det om du gör upp om hämtning efter mötet.