Vårens möten 2019

Torsdag 17 Januari  kl 19.00 Föredrag med Bosse.Årets första möte startar vi med ett föredrag om rödlistade växter i vår natur.Vår eminente Bo Eriksson håller föredraget och kan förhoppningsvis svara på våra frågor och funderingar. Hoppas vi ses på detta möte!

 

Torsdag 21 Februari kl 19.00

ÅRSMÖTE.Efter årsmötet tar vi lite Akvariesnack. Fundera på om du har något du vill prata om eller ha svar på; växter, vattenkemi, odling, levandefoder eller något annat. Missa inte detta möte!

 

Torsdag 21 Mars kl 19.00 (18.00 godsinlämning)

AUKTION.För att vi skall få tillfälle att bli av med allt vi odlat håller vi vår tradi-tionella vårauktion på detta möte. Tag med dig fiskar, välfyllda växtpåsar, tillbehör eller odlingssatser av levandefoder, nästan allt går att sälja. Tänk på att startbuden på objekten är 30 kronor.  Du FÖRANMÄLER självklart ditt auktionsgods till Henrik på hepe1981@gmail.com. För att vi skall hinna med registrering av eventuellt oanmält gods har vi lokalen öppen från kl 18.00.Glöm heller inte plånboken så att du kan vara med och bjuda.

 

Torsdag 18 April kl 19.00

Föredrag: HEMLIG GÄST!Vårens träffar avslutas med ett riktigt spännande möte där vi får lyssna på ett mycket intressant föredrag. Ett möte du måste vara med på!!

 Vi kommer att avsluta mötena vid 22-tiden. Tänk på det om du gör upp om hämtning efter mötet.

På alla träffar brukar vi också spela Andespel (Bingo) med fiskar, växter eller akvarietillbehör som vinster.

Du får också möjlighet att under punkten ”Akvariesnack” och/eller Ordet fritt” ta upp frågor som du vill ha svar på, eller starta en diskussion om  något ämne som intresserar dig för tillfället.

Vi träffas på:

HSO-center, Kapellevägen 1 A

Klockan 19.00 – kom i tid, så hinner vi med mera.

Vägbeskrivning: Från väg 44 tag vänster mot södra Uddevalla, kör

genom staden, över bron och ut på Göteborgsvägen. I lilla rondellen kör

du vänster till Parkgatan. Runda Sörkälleparken fram till ljussignal under

en viadukt. Efter viadukten första gatan (=Tenngjutaregatan) till vänster.  Parkera på höger sida, vi håller till i den första längan.

 

Medlemsavgiften 2018 är:

Senior                                                                            160,-

Junior                                                                              80,-

 

Medlemsavgiften kan du sätta in på

Bankgiro 768-1091

snarast, tack!

Vi träffas och trivs
VÄLKOMMEN!