Vårens möten 2020

Torsdag 16 Januari  kl 19.00 Akvariesnack.

Årets första möte startar vi med att prata av oss ordentligt med ett Akvariesnack. Frågor och funderingar eller tips och trix, passa på att ventilera dina tankar. Hoppas vi ses på detta möte!

Torsdag 20 Februari kl 19.00 ÅRSMÖTE.

Efter årsmötet tar vi lite Akvariesnack. Fundera på om du har något du vill prata om eller ha svar på; växter, vattenkemi, odling, levandefoder eller något annat. Missa inte detta möte!

Torsdag 19 Mars kl 19.00 (18.00 godsinlämning) AUKTION.

För att vi skall få tillfälle att bli av med allt vi odlat håller vi vår traditionella vårauktion på detta möte. Tag med dig fiskar, välfyllda växtpåsar, tillbehör eller odlingssatser av levandefoder, nästan allt går att sälja. Tänk på att startbuden på objekten är 30 kronor.  Du FÖRANMÄLER självklart ditt auktionsgods till Henrik på hepe1981@gmail.com. För att vi skall hinna med registrering av eventuellt oanmält gods har vi lokalen öppen från kl 18.00.

Glöm heller inte plånboken så att du kan vara med och bjuda.

Torsdag 16 April kl 19.00 Föredrag: ROVFISK.

Vårens träffar avslutas med ett riktigt spännande möte där bröderna Hertzman kommer och berättar om sin del av hobbyn, nämligen Rovfisk.  Ett möte du måste vara med på!! 

Vi kommer att avsluta mötena vid 22-tiden. Tänk på det om du gör upp om hämtning efter mötet. På alla träffar brukar vi också spela Andespel (Bingo) med fiskar, växter eller akvarietillbehör som vinster.