Vårens möten 2023

Torsdag 19 Januari kl 19.00 Föredrag: Kent Germanius

Årets första möte startar vi med en gäst vi har försökt få till vår förening under flera år, vilket har varit svårt då han har arbetat varje torsdag. Men nu, som pensionär, har Kent Germanius, för dom flesta kanske mer känd som Kent i Nol, äntligen möjlighet hälsa på oss! Hoppas vi ses på detta möte!

Torsdag 16 Februari kl 19.00 ÅRSMÖTE.

Efter årsmötet tar vi lite Akvariesnack. Fundera på om du har något du vill prata om eller ha svar på; växter, vattenkemi, odling, levandefoder eller något annat. Missa inte detta möte!

Torsdag 16 Mars kl 19.00 (18.00 godsinlämning) AUKTION.

För att vi skall få tillfälle att bli av med allt vi odlat håller vi vår traditionella vårauktion på detta möte. Tag med dig fiskar, välfyllda växtpåsar, tillbehör eller odlingssatser av levandefoder, nästan allt går att sälja. Tänk på att startbuden på objekten är 50 kronor. Du FÖRANMÄLER självklart ditt auktionsgods till Henrik på hepe1981@gmail.com. Du kan även ringa eller sms:a till Henrik och anmäla, 0763-22 51 19. För att vi skall hinna med registrering av eventuellt oanmält gods har vi lokalen öppen från kl 17.30.

Glöm heller inte plånboken så att du kan vara med och bjuda.

Torsdag 20 April kl 19.00 Akvariesnack.

Vårens träffar avslutas med ett riktigt härligt akvariesnack. Här brukar vi diskutera allt möjligt inom akvaristiken. Ett möte du måste vara med på!!

Vi kommer att avsluta mötena vid 22-tiden. Tänk på det om du gör upp om hämtning efter mötet.